Kompletna usluga na jednom mestu

Od preventivne nege do korektivnih procedura, naša klinika je opremljena da se bavi svakim aspektom vaših dentalnih potreba sa preciznošću i nežnom pažnjom. Poverite se našem iskustvu da očuvamo, obnovimo i poboljšamo prirodnu lepotu vašeg osmeha.

Čišćenje

Profesionalno čišćenje: Temelji dobrog zdravlja

Redovna profesionalna čišćenja su ključna za održavanje dentalnog zdravlja i prevenciju bolesti. Ultra zvučno ćiščenje zuba i peskiranje zuba je bezbolno . 

After
Before
After
Before

Karijesi

Tretman karijesa

Zaustavite karijes u početnim fazama, uz preglede . Koristimo najnovije materijale i tehnike za punjenje karijesa, obnavljanje strukture zuba i sprečavanje daljeg oštećenja, sve uz fokus na vašu udobnost i dugovečnost vaših zuba.

Izbeljivanje zuba

Izbeljivanje zuba: Bezbedno i pouzdano

Povećajte svoje samopouzdanje sa svetlijim, beljim osmehom. Naše usluge izbeljivanja zuba su dizajnirane da sigurno uklone fleke i prebojenost, pružajući uočljive rezultate pod profesionalnim nadzorom. 

  • Izbeljivanje u ordinaciji ili uz pomoč kućnih setova za izbeljivanje.

Endodoncija

Terapija korenskih kanala: Otklanjanje bola, spašavanje zuba

Otklonite bol i sačuvajte svoj prirodni zub. Koristeći napredne tehnike, uklanjamo zaraženo tkivo sa preciznošću i pažnjom, osiguravajući vašu udobnost i očuvanje funkcije i izgleda zuba.

Cene

Stomatološka nega prilagođena vama

Za više informacija kao i cenama , stojimo Vam na raspolaganju. Pozovite nas ili nam prosledite upit. 

FAQ

Opšta preporuka je da se profesionalno čišćenje zuba obavlja svakih šest meseci. Međutim, neki pojedinci mogu zahtevati češće posete u zavisnosti od svog oralnog zdravstvenog stanja. Tokom vaše posete, procenićemo vaše specifične potrebe i prilagoditi raspored čišćenja koji garantuje optimalno oralno zdravlje.

Uobičajeni znaci karijesa uključuju zubobolju, osetljivost na toplo ili hladno, vidljive rupe ili udubljenja na zubima, i bol prilikom žvakanja. Ako doživite bilo koji od ovih simptoma, važno je da zakažete pregled i tretman kako biste sprečili dalja oštećenja.

Izbeljivanje zuba je bezbedan postupak za većinu ljudi, ali nije pogodan za svakoga. Na primer, osobe sa veoma osetljivim zubima, parodontalnom bolešću ili istrošenom gleđu mogu dobiti savet da to ne čine. Mi vršimo temeljnu procenu kako bismo osigurali da je izbeljivanje zuba prikladno za vas i razmotrićemo alternative ako je potrebno.

Nakon korenskog kanala, normalno je očekivati određenu osetljivost ili nelagodnost tokom nekoliko dana, što se obično može kontrolisati analgeticima bez recepta. Pružićemo vam uputstva za negu posle tretmana i važno je da ih pažljivo pratite. Većina pacijenata se vraća svojim uobičajenim aktivnostima dan nakon postupka.