One Smile - Alajneri

Vaši zubi savršeno poravnjani

Kako One Smile Funkcioniše?

Proces počinje besplatnim konsultacijama u našoj ordinaciji, nakon objašnjenja procesa i odgovaranja na sva pitanja koja pacijent može imati, možemo početi sa uzimanjem otisaka. One Smile koristi ove otiske da napravi svoj 3D model zuba. Kompjuter vam može pokazati kako će se vaši zubi kretati kako budete napredovali sa tretmanom i kako će finalni rezultat izgledati.

Šta su One Smile alajneri?

Serija prozirnih plastičnih alajnera (poravnača) je stvorena da postepeno pomerate zube u željeno pozicije. Ovi alajneri staju preko vaših zuba i jedva su primetni. Bićete upućen da nosite svaki alajner oko 2 nedelje, u zavisnosti od toga kako vaši zubi reaguju. Jednom kada Vaši zubi budu u ispravnom položaju za jedan aligner, prelazite na sledeći za dalje pomeranje. U idealnom slučaju, kada završite serije alajnera, postigli ste željene rezultate.

Kakav je proces?

Posle uzimanja otisaka i 3D renderovanja koji prikazuju kako će Vaši zubi izgledati, moći ćemo proceniti koliko alajnera je potrebno za terapiju i odrediti konačnu cenu kompletnog tretmana.

ŽELITE DA POPRIČAMO O ONE SMILE ALAJNERIMA?

Stupite u kontakt sa nama da popričamo i odredimo najbolju terapiju za Vas!

Zakažite termin