Mezoterapija

Tooth notice

Povećanje usana

Povećanje usana

Unapredite lepotu svojih usana pomoću Restilane i Teosial dermalnih filera, koje primenjuje iskusni specijalista u Novadentu. Usne su važan deo lepote lica. Za mnoge ljude punije i senzualnije usne su visoko na listi želja.

Oni se mogu stvoriti korišćenjem materijala koji se prirodno nalazi u telu. Jednostavan, siguran, privremeni tretman dermalnim filerom može dodati volumen i definiciju što može poboljšati male, tanke usne. Postupak takođe može uravnotežiti asimetrične usne ili smanjiti izgled tih finih, vertikalnih linija.

Tooth notice

Koliko dugo će trajati rezultati?

Rezultat obično traje između 6 i 12 meseci. Dugotrajnost ovih proizvoda je promenljiva i svaki pojedinac može dobiti drugačiji rezultat. Za vas se može napraviti plan za redovne naredne tretmane za održavanje početnog rezultata.

Šta je dermalni filer?

Dermalni fileri su materijali koji se često koriste za ispravljanje ožiljaka, bora i drugih depresija na koži. Često su neka vrsta mekog tkiva dizajniranog tako da omogućava ubrizgavanje u kožu radi poboljšanja izgleda. Generalno, napravljeni su od nekoliko vrsta materijala sintetičkih, veštačkih i prirodnih kategorija. Razvijeni su u različite standarde u zavisnosti od nivoa upotrebe

Koja vrsta dermalnog filera se koristi za poboljšanje usana?

Najčešći dermalni filer koji se koristi za područje usana je hijaluronska kiselina (kao što su Restilane i Teosial).

Hijaluronska kiselina je jedna od najsvestranijih i najfascinantnijih supstanci u prirodi. Nalazi se u celom telu, kao iu većini drugih živih organizama. Ima mnogo funkcija, na primer, daje koži elastičnost, daje našoj koži volumen i daje joj mladalački izgled Restilane i Teosial su sterilni gelovi koji se sastoje od neživotinjske, umrežene hijaluronske kiseline (HA) i kreiraju se u laboratorija. Ne sadrže ljudsku ili životinjsku DNK i imaju najbolji bezbednosni profil od svih punila koji su trenutno na tržištu jer je to jedini tip punila koji je reverzibilan.

Tooth notice

Mezoterapija

Koža gubi vlažnost i elastičnost u zavisnosti od našeg tipa kože i svakodnevnog načina života. Mezoterapija se sastoji od ubrizgavanja „koktela“ aktivnih supstanci direktno u srednji sloj kože. Ovo rehidrira i prirodno obnavlja strukturu kože, postižući mlađi izgled kože i zapravo regenerišući tkivo kože.

Indikacije

  • Umorna, dehidrirana koža bez dobrog tonusa.
  • Plitke linije na licu, vratu i liniji vrata
  • Oštećena koža
  • Koža pod stresom
  • Koža preterano izložena suncu
  • Hiperpigmentacija
  • Ožiljci od akni
  • Vreće ispod očiju i promena boje
  • Linije, vrat i oči.

Procedura traje oko petnaest do trideset minuta i odmah se možete vratiti svakodnevnim aktivnostima. Tačan broj potrebnih tretmana i koktela zavisi od težine problema, željenih rezultata i zahvaćene regije.

Tooth notice

Botoks

Botulinum Tokin A, poznat pod brendom Botoks, je najpopularniji estetski tretman u Novadentu, koji se pretežno koristi za izglađivanje bora u gornjem delu lica.

Botoks deluje tako što blokira signale od nerva do mišića lica ispod kože kako bi sprečio njihovo stezanje i stvaranje bora. Imamo više od trinaest upotreba proizvoda samo za lice i vrat.

U NOVADENT-u sledimo jednostavnu filozofiju: cilj nam je da koristimo pravu dozu botoksa da smanjimo mišićne kontrakcije, ali da omogućimo da se normalni izrazi lica nastave, čime postižemo veoma prirodan rezultat, potpuno neprepoznatljiv po izgledu „zamrznutog lica“, i minimiziranje rizika od neželjenih efekata. Rezultat je mlađa koža glatkijeg izgleda.

Koristi od tretmana mogu biti vidljive već tri dana nakon tretmana, a traju od tri do šest meseci ili više, u zavisnosti od tretiranog područja. Razgovaraćemo o programu održavanja dopuna kako bismo osigurali da se vaš novi mladalački izgled zadrži u godinama koje dolaze

Botoks se takođe široko koristi u NOVADENT-u za lečenje niza medicinskih stanja, uključujući migrene, prekomerno i škrgutanje vilice.

Spremni da poboljšate svoj osmeh?

Ili ste samo zainteresovani da razgovarate sa nama o mogućim opcijama i budućim koracima?

Zakaži termin