Saznajte ko smo mi

Novadent Dentalna Ordinacija

32 Godine Dentalne Izvrsnosti

Tooth notice

Ko smo mi?

NOVADENT DENTALNA ORDINACIJA je osnovana 1987 godine. Naša stomatološka ordinacija oličava više od tri decenijama iskustva, strasti i ljubavi prema našem radu. Našu strast pokreću naši pacijenti i mi smo veoma ponosni na svakog pacijenta i osmeh koje smo dotakli i omogućili.

Nudimo razne stomatološke usluge u našoj ordinaciji kako bismo obezbedili pouzdane i dosledne tretmane i rezultate.

Naše radno iskustvo u Kanadi je omogućilo da u Srbiju donesemo jedinstvene stomatološke tehnike i znanja čineći nas pionirima za razne stomatološke tretmane u Srbiji. Nudimo savremeni pristup u rešavanju i najtežih slučajeva, pružajući kvalitetne rezultate i visoke standarde u stomatologiji. Radimo sa zubnim implantatima od 2003. godine i od tada smo imali neverovatne rezultate, nudeći različite mogućnosti lečenja za naše pacijente.

Tooth notice

MISIJA & VIZIJA

Naša Misija Naša misija je da razvijamo dugoročne odnose sa našim pacijentima i da obezbedimo izuzetnu uslugu kroz personalizovanu, poštenu, etičku i informisanu briga. Cilj nam je odlična oralna zdravstvena nega kroz visoki kvalitet, multidisciplinarne i ekonomične stomatološke usluge i procedure.

Naša Vizija je da pomognemo Srbiji da postane lider u stomatološkom turizmu, prepoznajemo hrabrost u pojedinim slučajevima i poverenje koje su nam dali pacijenti koji posećuju našu ordinaciju iz drugih zemalja ili koji su čak u poseti Srbiji po prvi put. Pored moralne obaveze lekara da obezbedi svom pacijentu najbolju negu, još je važnije da zaradi i zadrži poverenje pacijenata.

MALO O NAMA

Mi smo porodična stomatološka ordinacija sa 2 generacije stomatologa, i mi se ponosimo mogućnošću da istinski saslušamo zabrinutost i probleme svakog pacijenta, da damo poštene savete i ponudimo najbolje moguće tretmane. Svakom pacijentu posvećujemo veliku pažnju i vreme. Iskrenost je ključna, najvažniji korak pre početka bilo kakvog lečenja je poverenje, i u u većini slučajeva nam se veruje da ćemo vratiti poverenje koje su mnogi pacijenti izgubili tokom godina sa drugim stomatolozima i lošim iskustvima. Radujemo se vašem poverenju i očekujemo posetu našoj ordinaciji.

Dr. Radmila Jezdimir & Dr. Spec. Zlatko Jezdimir su zajedno diplomirali jedno pored drugog u Sarajevu 1987. godine i ubrzo nakon toga zajedno otvorili svoju prvu stomatološku ordinaciju. Nedugo kasnije, premestili su svoju stomatološku praksu u Beograd, Srbija 1992. godine. 1996. godine se sele u Toronto, Kanada gde su nastavili njihovo usavršavanje u stomatologiji i započeli rad sa TENAKS zubnim implantatima (Collingvood, Kanada) u Kanadi 2003., dobijaju preporuke od Lindberg Homburger Modent Dental Studios (Toronto, Ontario), kada odlučuju ponovo da se vrate u Beograd.

Nakon povratka u Beograd, otvorili su dve dentalne ordinacije u Srbiji, od kojih jednu vodi druga generacija zubara u porodici, Dr. Igor Jezdimir.

OVO JE VAŠA GODINA ZA OSMEH

Zaslužujete najbolju dentalnu negu!

Zakažite termin

VERUJTE U NAŠE ISKUSTVO I DOPUSTITE DA VAM ULEPŠAMO OSMEH